“Els Matins de la Química” a la UdG; XI edició

Posted on 16/01/2014 per

0


Un any més, i ja són 11 edicions, el Departament de Química de la Universitat de Girona ahir va dur a terme l’activitat “Els matins de la química” destinada a estudiants de batxillerat amb l’objectiu de presentar l’estudi de química que s’ofereix a la nostra Universitat, amb una jornada on gaudeixen d’una xerrada per part d’un investigador (enguany el químic computacional Dr. Marcel Swart), la visita a la Facultat de Ciències UdG i als laboratoris de recerca del Departament de Química i la participació a uns tallers on descobreixen les branques de la química experimental (analítica, orgànica i inorgànica) i teòrica-computacional amb les que s’investiga a la UdG.

Degut a la gran demanda per part dels centres de secundària, el proper dimecres 29 de gener es farà una segona edició de l’activitat.

lqm

Etiquetat:
Posted in: Secundària, vídeos