Presentació

Aquest és un blog impulsat per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona per difondre els avenços científics en l’àmbit de la química. Malgrat que feia temps que teníem ganes de fer aquest blog, ha estat el fet que el 2011 és l’Any Internacional de la Química el que ens ha acabat de donar l’empenta que ens calia.

Es tracta d’un blog cooperatiu, amb un equip de redactors de la C4D, de l’Institut de Química Computacional i del Departament de Química de la UdG, però amb col.laboradors d’altres unitats de recerca química.

Volem parlar dels avenços de la química a casa nostra però també d’arreu del món. Volem tractar de la frontera de la ciència, però també una mica de l’actualitat comunicativa en química. Volem fer servir un registre planer que la societat pugui entendre, sense defugir però del rigor científic.

L’equip redactor hi fa entrades regulars, però hi ha col.laboracions puntuals. Si voleu contribuir-hi o ja teniu una entrada al vostre blog que us sembla que podem incorporar, feu-nos-ho saber per correu electrònic a 

A %d bloguers els agrada això: