Química màgica al Vedruna de Ripoll

Posted on 28/01/2011 per

1


Ahir, dijous 27 de gener de 2011, a París va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’Any Internacional de la Química. Simultàniament, un parell d’investigadors del Departament de Química de la Universitat de Girona i membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la mateixa universitat, vàrem viatjar fins a Ripoll per participar a l’acte organitzat a l’Escola Vedruna en motiu d’aquest AIQ2011.

Miquel Duran i jo mateix, vàrem poder gaudir de les fantàstiques representacions que els alumnes de l’escola, sota el guiatge dels seus professors i professores, varen preparar per a la jornada de portes obertes d’ahir a la tarda. Tots els alumnes del centre, des d’educació infantil fins al batxillerat, varen participar de representacions relacionades amb el món de la química.

A les 7 del vespre tots plegats ens varem reunir al gimnàs de l’escola. L’espectacle “Química màgica” va ésser el fi de festa. Cartes franceses, jocs de mans i reaccions químiques espectaculars varen fer les delícies de grans i petits.

Tots plegats vàrem gaudir molt d’aquesta celebració que marcà l’inici de l’Any Internacional de la Química al Vedruna de Ripoll.

Etiquetat: ,