9a Foto Química de la Setmana

Posted on 27/02/2011 per

1


Divendres passat uns amics em van convidar al seu acte d’inauguració de l’Any Internacional de la Química 2011. Es tracta d’un grup d’emprenedors, amants de la química (ells s’autoanomenen “frikis”), estudiants de 3r curs de Química a la Universitat de Girona, que varen decidir celebrar l’inici de l’AIQ2011 creant una Taula Periòdica gegant i plasmant-la a la paret de la seva aula de la Facultat de Ciències de la UdG. Em va semblar una iniciativa fantàstica i la feina que varen fer va ser excepcional. 20 minuts varen ser suficients perquè els 8 amics, amb una coordinació ben estudiada i amb l’ajuda d’una escala i una petita taula periòdica de referent, omplissin la blanca i freda paret de l’aula amb una bonica i interessant, completa pel que fa a contingut i rigorosament actualitzada (amb el Cn i tot), Taula Periòdica dels elements.

La 9a Foto Química de la Setmana no podia estar dedicada a ningú més que a aquest grup d’amics per la seva idea i bona feina.

Carlota, Ester, Martí, Adrià, Alberto, Ismael, Mingzhen i Oui; Felicitats a tots 8 per la feina ben feta! Visca la Química!

D’esquerra a dreta, Ester, Martí, Adrià, Alberto, Carlota, Ismael, Mingzhen i Oui amb el logo de l’AIQ2011, el model de grafè i la seva obra al fons. Aula PB-24, 25/02/11.