11a Foto Química de la Setmana

Posted on 13/03/2011 per

1


Abans d’ahir, divendres 11 de març, el Dr. Harold Kroto, Nobel de Química 1996 pel descobriment dels ful·lerens, va venir a la Universitat de Barcelona a fer una conferència. Allà, en territori desconegut, ens vàrem trobar uns quants estudiants de Química a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (des de “ungraduates” fins a “PhD students”, tal i com vàrem explicar-li al Professor Kroto en la nostra breu conversa post-conferència). Sota el títol Carbon in Nano and Outer Space Kroto va parlar-nos de ful·lerens -amb simpatia i tocs d’humor- des del descobriment del C60 a la dècada dels 80 fins a les interessants possibles aplicacions d’aquests compostos de carboni en el futur.

Aquest diumenge no podia ésser de cap més manera, la Foto Química de la Setmana és la que ens varem fer el grup d’estudiants de Química UdG amb el Professor Kroto (ah, i amb el nostre estimat model de futbalè!).

Estudiants Química UdG amb el Professor Kroto, Nobel de Química 96, deprés de la conferència Carbon in Nano and Outer Space. Aula Magna Casassas, Facultat de Química de la UB, 11/03/11.