Química i música

Posted on 06/07/2011 per

0


Sovint aprendre les lletres de les cançons no sol requerir gaire esforç, ja que la repetició de la melodia ajuda a recordar-les. Aquesta idea podria ser aplicada a l’àmbit educatiu, ja que acompanyar els nous conceptes amb música podria facilitar-ne l’aprenentatge. Així, són diverses les opcions que podem trobar a la xarxa per memoritzar cançons químiques.

The atom song o la Chemistry element song de Tom Lehrer es troben dins aquest grup de cançons, i les podríem col·locar entre les més conegudes. Per aprendre els elements de la taula periòdica també es pot esmentar la cançó Meet the Elements del grup They might be giants.

D’altra banda, al Youtube hi ha un seguit de vídeos sota el nom de Chemistry music que presenten en forma de cançó diferents aspectes de la química. Com a exemple, a continuació s’adjunta el vídeo número 13 d’aquest grup, que tracta sobre l’àtom.