L’Alquimista de Boston

Posted on 18/07/2011 per

0


Image

Al MIT de Boston hi ha actualment una escultura anomenada Alchemist , obra del català Jaume Plensa. Es tracta d’una obra que serà al MIT durant un any, per celebrar el seu 150è aniversari, i es composa de símbols matemàtics que conformen un cos humà. Sembla que l’obra l’ha pagada un exalumne del MIT.

Segons el web del MIT, l’escultura va ser instal.lada a principis de desembre de 2010 (veure també notícia que ho preveia).

Image

La primera foto correspon a la notícia del propi MIT, mentre que la segona correspon al photostream de Victoria Welch, llicència “CC BY-NC-ND 2.0”. Aquesta autora en té d’altres, igual que se’n poden trobar més a google images buscant per “alchemist mit”.

Gràcies a la Pilar Marquès per fer-nos notar aquesta estructura.

Posted in: Art