45a Foto Química de la Setmana

Posted on 06/11/2011 per

0


Aquest passat 28 d’octubre i dins les celebracions de l’Any Internacional de la Química va tenir lloc a Gant la commemoració dels 150 anys del descobriment de la fórmula molecular del benzè en forma de ciclohexatriè per part d’uns dels químics més importants de la història, August Kekulé. La ceremonia organitzada per la Royal Society of Chemistry va constar d’una conferència de la Dra. Brigitte van Tiggelen, historiadora de la ciència, que va parlar de la importància de Kekulé en la història de la química i dels descobriments que va fer en la seva etapa a Gant (1858-1867), entre els que es troben la tetravalència del carboni i l’estructura molecular del benzè. Va conduir l’acte el Dr. Pierre De Clerq, director del departament de Química de la Universitat de Gant, que va rebre de mans del director de la Royal Society of Chemistry la placa commemorativa que es pot veure a la foto.


Etiquetat: ,