1r Carnaval de la Química, participem-hi!

Posted on 14/01/2011 per

0


Ja coneixem les diverses edicions que s’han dut a terme sobre el Carnaval de la Física i el Carnaval de les Matemàtiques (festes de la blocosfera científica). Gràcies al bloc Gravedad-Cero ens acabem d’assabentar que, en motiu de l’AIQ2011, el proper 27 de gener de 2011 es celebrarà la 1a edició del Carnaval de la Química.

Coincidint amb la cerimònia oficial inaugural de l’Any Internacional de la Química, que es celebrarà el proper 27 de gener a París, al bloc Ese punto azul pálido (el bloc organitzador d’aquest 1r carnaval) es publicarà una llista amb totes les entrades participants al 1r Carnaval de la Química. Per tal de participar hem d’escriure una entrada relacionada amb la química al nostre bloc i citar que estem participant al 1r Carnaval de la Química. Per tal de comunicar a l’autor del bloc organitzador que presentem l’entrada al Carnava ho podem fer mitjançant el twitter a @DaniEPAP o/i @CarnavalQuímica o bé en forma de comentari a l’entrada del bloc http://esepuntoazulpalido.blogspot.com/2011/01/carnaval-de-la-quimica.html.

Les “bases” del Carnaval les trobem al bloc organitzador d’aquesta 1a edició del Carnaval de la Química (el que no es cita al bloc és si es requereix un idioma en el qual s’han de publicar les entrades participants, ara ho preguntaré a l’organitzador i quan tingui resposta la publicaré aquí mateix en forma d’actualització de l’entrada).

Animem-nos a participar a la 1a edició del Carnaval de la Química !

Actualització (14.01.11; 12h): Els blocaires catalans podem presentar l’entrada al Carnaval en català, tal i com ens ha comentat molt amablement el mateix organitzador. Ànims i a participar!

Posted in: AIQ2011