Videos de química: primera aproximació

Posted on 01/03/2011 per

0


Al Planeta Internet és ben fàcil trobar videos del ciència a Youtube i altres serveis de video. Però no és pas fàcil trobar-hi el que busquem o ens interessa. Per a això el web Docuciencia, gestionat pels incansables @albertofersie i @wis_alien, proporciona una gestió de la rellevància dels documentals científics que es poden trobar a la xarxa, i visualitzar-los tot seguit.

Ve’t aquí algunes recomanacions (en castellà):

A Youtube s’hi troben excel.lents videos o clips relacionats amb la química, sovint en anglès:

I no podem oblidar tots els videos gironins químics a Recerca en Acció i a Youtube

  • Flames de Colors. Vídeo editat per Recerca en Acció on expliquem com podem obtenir flames de diferents colors.

  • Cromatografia. Vídeo editat per Recerca en Acció on expliquem com fer una cromatografia a casa per a esbrinar la composició de la tinta.

  • Ou Ferrat Verd i Llimonada Vermella. Vídeo editat per Recerca en Acció on expliquem com preparar un ou ferrat verd i una llimonada vermella, absolutament comestibles, gràcies a les reaccions àcid-base i un indicador de pH natural.

    Posted in: vídeos