Humor químic per Carnestoltes

Posted on 05/03/2011 per

0


Avui, dissabte de Carnestoltes, ja em permetreu que us expliqui un acudit; químic, per descomptat.

P: Imaginem que estem observant a 2 óssos. 1 d’ells es troba passejant pel Pirineu català mentre que l’altre, a uns 10000 km de distància del primer, passeja per la zona nord d’Alaska. Si tots 2 cauen en un estany al mateix instant, quin es dissoldrà primer?

R: L’ós d’Alaska ja que és Polar.

 

Molt bon cap de setmana de Carnestoltes!

Acabo amb una de les meves frases preferides, relacionada amb l’acudit d’avui. Des de que me la van dir, de ben petit, que ja em va fer gràcia. Més endavant, quan la vaig començar a entendre, me’n va seguir fent.

Semblant dissol semblant.


Detall de la solvatació d’un catió Na+ per 6 molècules d’H2O.

Advertisement
Posted in: Humor