Impressions en 3D

Posted on 22/03/2011 per

0


Si fa uns anys no ens hauríem imaginat que fossin factibles moltes de les possibilitats tecnològiques actuals, els avenços arriben aquest cop al món de la química i la biologia, oferint-nos l’opció d’aconseguir molècules impreses en tres dimensions.

Des de ribosomes, passant per virus o fragments d’ADN, la pàgina sota el nom de Scripps Physical Model Service ens mostra diferents exemples d’impressions de models en tres dimensions.

Aquest servei, començat pel Prof. Art Olson del Molecular Graphics Laboratory a The Scripps Research Institute juntament amb el tècnic Jon Huntoon, presenta l’oportunitat de demanar l’estructura que ens interessa.

Cal destacar que la iniciativa crida l’atenció no només per la seva originalitat,  sinó també perquè són models en 3D que pot ser interessant tenir en compte dins l’àmbit educatiu.

Posted in: Art