30a Foto Química de la Setmana

Posted on 24/07/2011 per

0


Divendres passat, 22 de juliol, a Blanes vàrem començar la nostra Festa Major en honor a Santa Anna, patrona de nostra vila. Un dels actes centrals de la celebració, i conegut arreu, és el concurs de focs artificials. A Blanes fa més de 100 anys que celebrem la nostra Festa Major amb focs però, 41 que duem a terme el famós concurs.

D’aquesta manera, aquesta nit podrem gaudir del 3r dia del 41è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Trofeu Vila de Blanes. Avui competeix la pirotècnia Malta Fireworks, de Malta. És la primera vegada que aquesta empresa competeix a Blanes i esperem que ens sorprengui ja que porten un espectacle diferent als que estem acostumats. I, sobretot, tots estem expectants per gaudir de la mítica Roda Maltesa, la qual ara mateix estan muntant davant de Sa Palomera.

Per tot això, la 30 Foto Química de la Setmana la dediquem a tota aquesta química que aquests dies es viu a Blanes. Podem veure els treballadors de l’empresa pirotècnica Malta Fireworks, preparant els canons per on aquesta nit dispararan els focs artificials, així com la famosa roda maltesa.

Química de Festa Major a Blanes!