47a foto Química de la Setmana

Posted on 20/11/2011 per

1


Dijous passat en parlàvem aquí, a Catquímica, animant-vos a assistir a la seva inauguració.

El projecte Els Elements entre Nosaltres es va presentar i inaugurar abans d’ahir, divendres 18 de desembre, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Albert a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona.

La Foto Química d’aquest asetmana no podia ésser cap altra que aquesta, la taula periòdica dels objectes quotidians. Amb ella, que romandrà al passadís de la planta baixa d ela Facultat, com a exposició permanent, descobrirem que la química ens envolta, que molts dels elements químics de la taula periòdica són presents als objectes de la nostra vida quotidiana. Des de l’H fins al radó, tot passant per curiosos metalls de trancisió.

Quan passeu per Girona, us animo a venir-la a visitar!