50a Foto Química de la Setmana

Posted on 11/12/2011 per

3


S’acaba l’Any Internacional de la Química i és moment d’anar fent balanç del que ha comportat aquesta celebració. Concretamen, a casa nostra hem dut a terme moltes iniciatives per tal de magnificar aquesta celebració (recordem, sinó, la recent 47a Foto Química de la Setmana).

En aquest cas voldria celebrar la iniciativa de la Universitat de Barcelona, la qual el passat 27 d’octubre va inaugurar l’exposició “Homenatge als Elements“, de l’artista Eugènia Balcells, en forma d’una imponent Taula Periòdica d’espectres d’emissió.

El passat 25 d’octubre, amb motiu de les Jornada Catalana de Supercomputació (JOCS’11), vaig poder visitar-la i fer la següent fotografia (entre d’altres), encara que no era oficialment inaugurada.

Recomano passar per la Biblioteca de Física i Química de la UB, per tal de gaudir d’aquesta maravella, així com llegir l’entrada que en va fer Claudi Mans al seu bloc.

Més info: