“La teva cuina, el teu laboratori”. Divulgació química a la UdG

Posted on 22/11/2011 per

0


Des d’avui fins el proper dijous 24, al Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona oferim La teva cuina, el teu laboratori. Es tracta d’una proposta divulgativa emmarcada en la Setmana de la Ciència, enguany enriquida amb molta química amb motiu de la celebració de l’AIQ2011, en què descobrirem que la química és present en les nostres vides des que ens llevem fins que ens n’anem a dormir a través de tallers, jocs, experiments i demostracions. L’activitat està oberta a tota la ciutadania i, en horari lectiu, atendrà l’alumnat de les escoles i instituts que hi vulguin participar.

Aquí tenim algunes fotos dels tallers que estem desenvolupant ara mateix, des de les 9 del matí, per a alumnes d’escoles gironines.

El laboratori de les olors

Identifiquem àcids i bases quotidians

Col·loquem objectes quotidians a la Taula Periòdica dels Elements

Fem experiments sota la mirada de la gran científica Marie Curie

Els tallers estan oprganitzats per grups de recerca de la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior de la UdG, així com per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la mateixa UdG.

També és interessant remarcar que els tallers són conduits per estudiants de la Facultat de Ciències de la UdG. Es tracta d’un factor que enriqueix l’activitat divulgativa. D’aquesta manera, tant aprenen els alumnes de Primària i Secundària com els mateixos estudiants universitaris que condueixen els tallers.

Més info:

Al twitter, seguiu l’actualitat de totes les activitats de la Setmana de la Ciència 2011 a la UdG amb l’etiqueta #udgsc11