Sílvia Simon, dona científica d’avui, recorda a Marie Curie. Entrevista ACCC

Posted on 29/11/2011 per

0


L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), publica al seu web una entrevista a la Dra. Sílvia Simon (Investigadora a l’Institut de Química Computacional, professora del Departament de Química de la Universitat de Girona i directora de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la mateixa UdG) que va ésser gravada el passat 24 de novembre a Barcelona, després de la presentació i projecció del film Los méritos de Madame Curie.

El film va concloure la jornada que l’ ACCC va oferir a Les Corts, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Ciència en ple Any Internacional de la Química.

“Avui, ésser dona de ciència és tant difícil com ser home de ciència”

A l’anterior gravació veiem l’entrevista a Sílvia Simon, així com la presentació del film, que varen fer ella mateixa i Mercè Piqueras. Dues dones científiques, del nostre temps i el nostre país, les quals s’han trobat una societat diferent que la que es trobà Marie Curie, però li han volgut retre homenatge, enguany que celebrem el centenari del seu Nobel de Química.

“Si t’apassiona la ciència… t’hi has de dedicar!”

Sílvia Simon (@silviasimonr)

Posted in: AIQ2011, Entrevista