Setmana química

Posted on 19/10/2012 per

0


Planet Chemistry, A World of Color, Your Home – It’s All Built on Chemistry o Chemistry—It’s Elemental!. Aquests són alguns temes passats de la National Chemistry Week, un esdeveniment anual d’EEUU que vol conscienciar al públic de la importància de la química a la vida quotidiana.

Coordinada per l’American Chemical Society (ACS), la National Chemistry Week va esdevenir una iniciativa anual el 1993, i enguany es durà a terme del 21 al 27 d’octubre amb el tema Nanotechnology: The Smallest BIG Idea in Science!, celebrant 25 d’anys des que es va tirar endavant aquesta idea.

A la pàgina ScienceNetLinks s’hi poden trobar un seguit d’activitats sobre química per a joves en motiu d’aquest esdeveniment. També a l’apartat d’educació de la pàgina de l’ACS s’hi presenten una gran varietat de propostes.