Curs MOOC sobre història de la química des de la UdG

Posted on 29/01/2013 per

1


Ara mateix et pots matricular de franc al curs MOOC sobre la història del descobriment dels elements químics.

logo MOOC quimica gros titol

Descubriendo la química: de la alquimia a las partículas subatómicas” és un curs MOOC (Massive Open Online Course) de lliure matriculació, que ofereix la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona dins la proposta de la plataforma Miríada X.

Des dels primers alquimistes fisn als nous materials. Des de la descoberta de la 1a palleta d’or a la síntesi del livermori. De la gran pregunta de Tales “de què està fet l’univers?” a la química actual.

El curs començarà el mes de març, tindrà una durada de sis setmanes i serà virtual (tant la formació -en forma de vídeos- com l’avaluació -en forma de questionaris tipus test i altres mètodes telemàtics-) i en llengua castellana i subtitulats amb la mateixa, ja que el públic objectiu és el de parla hispana i portuguesa.

Tots els alumnes que supereu el curs tindreu un certificat MOOC per la Universitat de Girona.

D’aquesta manera, la Universitat de Girona s’adhereix a aquesta novedosa proposta de didàctica massiva, oferint 2 cursos MOOC, entre 58 que es presenten al projecte.

Per altra banda, també des de la C4D i a la mateixa plataforma, també està oberta la matrícula de “Investigación científica 2.0.1: procesos clave en una sociedad digital“.

Més info:

Etiquetat: