El 27 de febrer esteu convidats al VI Congrés de Docència en Química a Secundària. Química UdG.

Posted on 07/02/2013 per

0


El proper dimecres 27 de febrer de 2013, el Departament de Química de la Universitat de Girona organitza la 6a edició del Congrés de Docència en Química a Secundària, destinat a professors de Secundària. Tal i com ja vàrem anunciar, el mateix dia, i justament després, també organitzem el [Nano]Reacciona!, adreçat a estudiants de Batxillerat que hagin realitzat treballs de recerca relacionats amb la química.

Les activitats seran a la tarda, a l’edifici de la Facultat de Ciències de la UdG (programa en pdf del Congrés).

El congrés consitirà en una recepció al vestíbul de la Facultat de Ciències de la UdG (de 15:30 a 16 h) i d’unes interessants conferències plenàries, a l’Aula Magna de la Facultat, per part de diversos Professors de Química a Secundària:

  • 16 h – 16.35 h: El Professor Jordi Rull (INS Montilivi) ens oferirà Química en context.
  • 16.35 h-17.10: Els Profesors Juli de Castro, Joan Pòrtulas i Xavier Acín (Bell-Lloc del Pla) ens oferiran La quimica, una ciència experimental.
  • 17.10-17.45h: El Professor Tavi Casellas (CRP del Gironès) ens oferirà Recursos del Centre de Recursos: Alguns Kits Espectaculars!

I acte seguit, de 17:45 h a 19 h tindrà lloc la presentació de treballs de recerca de Batxillerat (en forma de sessió de pòsters) i pausa-cafè, al vestíbul de la Facultat de Ciències.

Professors de química a ESO i Batxillerat, esteu tots convidats a assistir al VI Congrés de Docència en Química a Secundària i estudiants que heu fet el treball de recerca en l’àmbit de la Química, animeu-vos a participar al [Nano]Reacciona!

congres2013

congres2013_1

Descarrega’t el programa en pdf

Com va anar l’any passat?: https://catquimica.cat/2012/03/22/v-congres-de-docencia-de-quimica-a-secundaria-i-vi-nanoreacciona/

Etiquetat: ,
Posted in: Secundària