3a Foto Química de la Setmana

Posted on 16/01/2011 per

0


3r diumenge de l’any i 3a FQS!

Avui la Foto Química de la Setmana ens mostra una part de la col·lecció de models moleculars de l’Institut de Química Computacional (IQC) de la Universitat de Girona. Perquè no tota la química és experimental, perquè també hi ha “laboratoris” sense erlenmeyers ni bates blanques… avui dediquem la imatge del dia als grups que fan recerca en química teòrica.

A la imatge podem apreciar diverses xarxes de Bravais, així com un fragment de DNA o un parell de models per a la molècula de Bckminster ful·lerè (C60). Tots aquests models acompanyats per la pantalla d’una computadora, eina clau en la recerca química actual mitjançant càlculs teòrics.

Models moleculars i pantalla de computadora, química teòrica a l’IQC.

Etiquetat: ,