IV Congrés i V Nanoreacciona!

Posted on 08/04/2011 per

0


El proper dia 13 d’abril es durà a terme a la Facultat de Ciències de la UdG el IV Congrés de docència en Química a secundària. Aquesta activitat està adreçada principalment als professors de secundària que imparteixen química i que volen compartir les seves experiències i conèixer de primera mà l’opinió d’experts en didàctica de la ciència a secundària.

El congrés està estructurat en dues parts. La primera està formada per un conjunt de tres conferències plenàries que porten per títol: Digitalització de l’ensenyament de la química (Dra. Sara Rafel), Nous recursos i eines per l’aprenentatge de la química a secundària (Dra. Mireia Güell) i La química de l’olor: Un recurs per l’aula de secundària (Sra. Marta Segura). Durant la segona, la V Edició del [Nano]Reacciona! permetrà acollir estudiants de secundària que hagin fet un treball de recerca relacionat amb la química, els quals podran exposar la seva recerca en forma de pòster.