Catquímica a “Espai Internet” de TVC

Posted on 02/08/2011 per

1


Cada diumenge, als darrers minuts del TN Comarques de TVC s’emet Espai Internet. Es tracta d’un espai on es presenten llocs web curiosos i interessants, a més a més l’espai compta amb un bloc on es publiquen tots els enllaços que es recomanen al Telenotícies.

Tal i com ens van anunciar els companys editors de l’espai, en Jordi i l’Antonio, en un amable email, el proper diumenge 7 d’agost Espai Internet de estarà dedicat a l’AIQ2011 i mencionarà el bloc Catquímica.

Des de l’equip redactor de Catquímica us volem agrair que us afegiu a la nostra tasca de difusió de l’Any Internacional de la Química, així com la d’apropar la Química a la societat.

Aprofitem per recordar un altre Espai Internet dedicat a la química, concretament a la química en clau d’humor. El juny de 2008 varen presentar un divertit vídeo que corria per la xarxa sobre la taula periòdica dels elements. Es tracta d’un dels monòlegs de l’humorista andalús Manu Sánchez que, a la televisió autonòmica andalusa, va dedicar un dels seus xous a mostrar una sèrie de divertides regles mnemotècniques per aprendre la taula periòdica de memòria.

Amants de la química, diumege que ve, més que mai, cal veure Espai Internet!

Etiquetat: , ,