T’esperem a la Nit de la Recreca 2011! Viu una revetlla amb molta química

Posted on 03/09/2011 per

1


El proper 23 de setembre a Girona, com a moltes ciutats europees, i com anem fent cada any, tindrà lloc la Nit de la Recerca 2011 (Researchers’ Night). Com sempre, l’objectiu global de l’esdeveniment és el de mostrar l’altra cara dels científics.

logo c4d udgLa Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona, coordina el projecte a nivell de l’Estat Espanyol, tenint com a socis la UMU, la FICSR (amb RecerAcc), laCENIEH, la UniOvi, la FULP, la JCyL i l’AJIIB.

Enguany, la Nit de la Recerca vol formar part de tots els actes que es celebren per commemorar l’Any Internacional de la Química (AIQ2011), per això hi participaran científics que tindran en comú la utilització d’experiments per mostrar la seva recerca. L’objectiu serà mostrar que, la majoria dels investigadors, d’àrees molt variades, utilitzen termes relacionat amb la Química (fixem-nos que el logo d’enguany està presidit per Marie Curie).

Per tot això i molt més, ens agradaria que vinguéssiu a participar de la Nit de la Recerca, el 23 de Setembre, a partir de les 5 de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona.

Us esperem a la gran Revetlla de la Química!

Més info a http://lanitdelarecerca.cat

Segueix les novetats al twitter mitjançant l’etiqueta #rn11