“Village des Sciences” amb molta química a Perpinyà

Posted on 14/10/2011 per

1


Avui, membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona hem estat a Perpinyà. El motiu? Al Palais des Congrès s’hi ha celebrat la Fira de la Ciència Village des Sciences.

Enguany, aquesta fira que avui ha estat oberta per escolars i demà ho farà per al públic en general, ha estat especialment dedicada a la química per celbrar l’AIQ2011.

Un total de 21 estands a la planta baixa del Palau de Congressos de Perpinyà, formaven aquesta fira de la ciència. S’hi feien tallers de tot tipus, cuina, observació d’insectes, utilització d’energies renovables, art… i tot plegat relacionat amb la química.

Hem vist que els investigadors de la Universitat de Perpinyà (UPVD) també han optat per l’atractiu de la màgia per a divulgar la química entre els més menuts.

Hem parlat amb el grup de divulgació de la UPVD i els hem convidat a venir a la nostra Fira de la Ciència, que tindrà lloc el proper 23 de setembre al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Aquesta fira forma part de la Fête de la Science que s’ha celebrat aquesta setmana a la regió de Llenguadoc-Rosselló.