IV Jornades sobre l’ensenyament de la Química

Posted on 11/11/2011 per

0


Des d’ahir al vespre, que va tenir lloc la inauguració, i fins demà dissabte, a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona tenen lloc les IV Jornades sobre l’ensenyament de la Química. Enguany, especials, per trobar-nos en ple AIQ2011.

Es tracta d’unes jornades bianuals organitzades per l’ANQUE i, a casa nostra, pel col·legi de químics de Catalunya.

L’ANQUE té com una de les seves finalitats bàsiques fer divulgació de l’important paper que té la química en tots els àmbits de la nostra societat. Per això, cada dos anys, organitza unes jornades que serveixen com a font de debat entre el col·lectiu de professionals implicats en l’ensenyament de la Química en els diferents nivells educatius.

Aquest any 2011 se celebraran a Barcelona les IV Jornades, que són la continucació d’aquelles primeres fetes el 2005 a Mallorca, les de Múrcia el 2007 i les de València el 2009. En totes elles, a més a més dels temes clàssics sobre la didàctica de la Química, s’introduïren d’altres considerats d’actualitat com: l’ensenyament de la Química al laboratori, la Química en el nou marc de Bolonya o la Química incorporada a l’assignatura de Ciències per al Món Contemporani.

Membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona, avui hi assistim, presentant pòsters i una comunicació oral, que oferiré jo mateix, sobre els nostres projectes de divulgació i comunicació de la ciència, en general, i la química, en particular.

Esperem treure’n molt de profit!

Més info a http://www.quimics.cat/cat/ensenyament_intro.html

Etiquetat:
Posted in: Congrés