Top 10 de fets científics del 2011

Posted on 28/12/2011 per

1


Fukushima, neutrins, Higgs, Jobs,… i altres noms que, per sort o per desgràcia, aquest 2011 han deixat petja a la història de la ciència i de la societat en general.

Imatge: Ryan Reid

Aquests darrers dies de l’any, és moment de fer balanç. Com han fet moltres altres, la revista Scientific American publica The Top 10 Science Stories of 2011. Us en recomanem la consulta per anar fent memòria del que hem viscut i estudiaran els nostres descendents.

Some of our top choices could very well have an immediate effect on our lives. The impact of others may not be felt for years. Some discoveries may vanish altogether. We’ll just have to see how things turn out in the years ahead. But no matter what, 2011 held big surprises in science and technology.

Etiquetat:
Posted in: Notícies