Lectura dramatitzada d’ “Oxigen”. Aquest vespre a Barcelona

Posted on 22/01/2012 per

0


Avui, des de CatQuímica, volem destacar una activitat de divulgació de la química que s’està duent a terme aquest cap de setmana a Barcelona.

Organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), al Museu Blau de Barcelona s’està terme la lectrua dramatitzada de l’Obra Oxigen.

Lectura dramatitzada d' "Oxigen" (21/01/12). Foto, Mercè Piqueras

D’ençà que es van fer al nostre país, 2007-2008, ahir va tenir lloc -amb gran èxit- la primera lectura dramatitzada de l’obra Oxigen (l’obra que ens parla del descobriment de l’element, va ser reeditada per la revista Mètode, el passat AIQ2011) i aquest vespre es repetirà. Qui va ser la presidenta de l’ACCC, Mercè Piqueras, hi va ser i avui  publica una crònica al seu bloc.

Precisament abans d’ahir, 20 de gener, vàrem celebrar el 254è aniversari del naixement de Madame Lavoisier (Marie-Anne Pierette Paulze), cientifica que va tenir un paper clau en el descobriment de l’oxigen, la qual apareix a l’obra com una jove de 19 anys que ha estat educada per ajudar el seu marit en la recerca científica.

Us naimem a viure la lectura dramatitzada d’aquest vespre!