53a Foto química de la setmana

Posted on 27/07/2012 per

1


Al carrer carrer Marquès de Caldes de Montbui de Girona hi ha una perruqueria unisex anomenada els Químics. Tal com es pot veure a la foto en els cartells exteriors deixa ben clar la seva voluntat de servir tant a nenes com a nens, tant a dones com a homes.

Perruqueria Els Químics

Perruqueria els Químics

Serveixi aquesta foto com a excusa per analitzar la situació del Departament de Química pel que fa a la distribució en sexes del seu personal docent i investigador permanent.

Dones

Homes

Catedràtics

3

3

Titulars

5

8

Professors agregats

6

3

Investigadors ICREA

0

2

Totals

14

16

Els números mostren que hi ha una bona combinació de dones i homes, malgrat que en cap moment s’ha tingut en compte el tema del sexe en els processos de selecció de personal. No és la partitat exacte però s’hi aproxima molt.

Anuncis
Posted in: Notícies