53a Foto química de la setmana

Posted on 27/07/2012 per

1


Al carrer carrer Marquès de Caldes de Montbui de Girona hi ha una perruqueria unisex anomenada els Químics. Tal com es pot veure a la foto en els cartells exteriors deixa ben clar la seva voluntat de servir tant a nenes com a nens, tant a dones com a homes.

Perruqueria Els Químics

Perruqueria els Químics

Serveixi aquesta foto com a excusa per analitzar la situació del Departament de Química pel que fa a la distribució en sexes del seu personal docent i investigador permanent.

Dones

Homes

Catedràtics

3

3

Titulars

5

8

Professors agregats

6

3

Investigadors ICREA

0

2

Totals

14

16

Els números mostren que hi ha una bona combinació de dones i homes, malgrat que en cap moment s’ha tingut en compte el tema del sexe en els processos de selecció de personal. No és la partitat exacte però s’hi aproxima molt.