Científicament artístic

Posted on 03/10/2012 per

0


Art i ciència… Dos reactius que poden donar lloc a un producte? A continuació, un parell d’exemples ens ajudaran a respondre.

Per parlar del primer caldrà conèixer sis científiques i les seves aportacions. Així, Carson, Ride, Hopper, Franklin, Goodall i Curie són les protagonistes d’una curiosa iniciativa que combina ciència i art, d’uns pòsters que es poden trobar a la pàgina d’Hydrogene i que permeten conèixer el camp d’estudi de cada científica tan sols observant la imatge que hi ha representada.

Un altre exemple d’aquesta combinació es pot trobar als graffitis. A través de Muy interesante podem arribar a sis graffitis que inclouen des de dibuixos on apareix d’Einstein que es troben a Londres o Toronto, graffitis amb Edison i Tesla o amb Darwin i la seva teoria de l’evolució.

I aquestes són només dues de les múltiples propostes que podríem trobar que han estat pensades i construïdes gràcies a la combinació d’art i ciència!

Posted in: Art