9 de juliol; xerrada de Negishi, Nobel de Química 2010, a la UAB

Posted on 02/07/2013 per

1


El proper dimarts 9 de juliol a la Facultat de Ciències i BioCiències de la Universitat Autònoma de Barcelona tindrà lloc una xerrada a càrrec del Professor Ei-ichi Negishi, Nobel de Química 2010, titulada “Magical Power of Transition Metals: Past, Present and Future“.

negishi

Precisament el gener de 2011 la Dra. Marta Planas, Directora del Departament de Química de la Universitat de Girona, ens parlava de Negishi a aquest mateix bloc amb l’entrada “Buscant la síntesi ideal“. I el febrer del mateix 2011 parlàvem de la recerca experimental que es duu a terme al grup de recerca IQCC (llavors Q-Bis) de la Universitat de Girona, sobre models de catalitzadors d’acoblament creuat (cross-coupling) amb coure.

Referències i més info:

Posted in: Congrés, Personatges