La teva Foto Química, participa-hi!

Posted on 19/01/2011 per

0


Al bloc Catquímica, tal i com vàrem anunciar a l’inici de l’Any Internacional de la Química, cada diumenge publiquem la Foto Química de la Setmana (FQS). Ja sabeu que, durant la setmana, ens podeu anar enviant fotos mitjançant la nostra adreça de correu lectrònic catquimica@gmail.com

1a FQS

2a FQS

Ara us convidem a participar enviant les vostres Fotos Químiques mitjançant el Twitter. Feu fotos on hi surti química, des de qualsevol punt de vista, i que siguin espontànies. Les podeu fer amb el vostre telèfon mòbil. El pas següent és el de penjar la foto al vostre Twitter, acompanyada de 4 paraules, i afegiu-hi el hashtag “#fotocatquim” per tal de que les poguem recollir totes i, a més a més de fer la tria pel diumenge, les publicarem totes al bloc.

Jo ja ho he fet. Acabo de fer aqusta foto al laboratori, on estic netejant monedes d’ 1 cèntim mitjançant una beguda de cola per al taller de química que demà farem al Departament de Química de la UdG amb els estudiants de secundària dels centres que ens visitaran en motiu de la 8a edició dels Matins de la Química.

Recorda-ho, penja les teves Fotos Químiques al teu Twitter acompanyades de #fotocatquim.

Posted in: AIQ2011