L’Any Internacional de la Química des dels ulls de l’artista

Posted on 19/10/2011 per

2


El dissenyador gràfic Simon C. Pages, que potser vàrem conèixer el 2009 per la seva contribució a la celebració de l’Any de l’Astronomia, ara ens presenta unes fantàstiques l’amines per tal de celebrar l’Any Internacional de la Química.

The series is inspired by chemists and their contributions to humankind: Einstein’s atomic theory of matter, John Dalton’s law of conservation of mass, Hanns-Peter Boehm’s discover of graphene and more.

Entre les làmines trobem un homenatge a Dalton, Avogadro, Einstein, Rutherford, al buckminster ful·lerè, al grafè,  a Mendeléiev, a l’aigua, a Lavoisier i a Marie Curie. Un repàs de la història de la química en 10 làmines. Aquí les teniu totes: http://excites.co.uk/#953618/International-Year-of-Chemistry-2011

Posted in: AIQ2011, Art