Professor Poliakoff, nou Secretari d’Afers Exteriors de la Royal Society

Posted on 20/10/2011 per

1


El passat mes de maig, el Professor Poliakoff va ésser nomenat nou Secretari d’Afers Exteriors i vice President de la Royal Society.

The Council of the Royal Society has agreed to nominate Professor Martyn Poliakoff CBE to be the new Foreign Secretary of the Royal Society, it was announced today (18 May 2011).  He is nominated to succeed Professor Lorna Casselton.

Ho descobreixo per casualitat al web de la Royal Society i em fa il·lusió ja que, deixant de banda la seva recerca, fa anys que segueixo a Martin Poliakoff per la seva tasca divulgativa. Des de que ell i el seu equip va obrir el web Periodic Videos que els segueixo (és el meu web preferit, jusntament amb el seu bloc).

En força ocasions, parlant de diversos temes de química, hem adjuntat vídeos seus i ara, al descobrir la notícia, hem cercat entre ells i també n’hem trobat un (i entrada al seu bloc) on el mateix Professor Poliakoff comenta aquesta nova feina. Aquí el tenim:

L’enhorabona, Professor Poliakoff!

Més info:

Posted in: vídeos