Ciència el 2012

Posted on 14/01/2012 per

0


Malgrat haver deixat ja enrere l’Any internacional de la química (AIQ, 2011), la ciència i la seva divulgació segueixen presents amb nous reptes. Així doncs, el 2012 destacarà per haver estat declarat com:

– Any internacional de l’Energia sostenible per a tots, destacant que l’accés a l’energia sostenible per a tots és essencial per fer més fortes les economies, protegir els ecosistemes i aconseguir equitat.

– Any de la neurociència a Espanya, que permetrà donar impuls a la investigació neurocientífica, el foment del coneixement sobre el cervell entre la societat i l’impuls de l’ensenyament del funcionament del cervell als estudiants de tots els nivells.

Any del matemàtic britànic Alan Turing, commemorant els cent anys del seu naixement.

I també…
– Any internacional de les cooperatives
– Any dels ratpenats

Posted in: Notícies