Estudiants i Professors de Secundària, us convidem a participar al V Congrés de Docència de Química a Secundària i [nano]reacciona!

Posted on 15/03/2012 per

1


El proper dimecres 21 de març, el Departament de Química de la Universitat de Girona organitza la 5a edició del Congrés de Docència de Química a Secundària, destinat a professors de Secundària.  El mateix dia també organitzem el [Nano]Reacciona!, adreçat a estudiants de Batxillerat que hagin realitzat treballs de recerca en algun tema relacionat amb la química.

Les activitats seran a la tarda i a l’edifici de la Facultat de Ciències de la UdG (programa en pdf del Congrés).

  • 15:30 h – 16 h : Obertura al vestíbul de la Facultat de Ciències UdG.
  • 16 h – 17.45 h : Conferències plenàries per part de professors de Química a Secundària (Josep Corominas i Sergi Paredes), així com el professor d’Universitat Jordi Cuadros.

  • 17:45 – 19 h : Presentació de treballs de recerca de Batxillerat estudiants participants i pausa cafè.

Estudiants de Batxillerat interessats en participar, només heu d’enviar-nos un pòster en format digital, ja l’imprimirem nosaltres, resum del vostre treball de recerca. PEr a més informació i bases, consulteu el pdf del ano]Reacciona!.

Professors de química a ESO i Batxillerat, esteu tots convidats a assistir i estudiants que heu fet el treball de recerca en l’àmbit de la Química, animeu-vos a participar!

Com va anar l’any passat? : http://pepquimic.wordpress.com/2011/04/14/iv-congres-de-docencia-en-quimica-a-secundaria-i-v-nano-reacciona-quimica-udg/

Etiquetat: ,
Posted in: Congrés