Química, Sant Jordi i .cat

Posted on 28/04/2011 per

0


El fet de ser l’AIQ s’utilitza enguany com a recurs promocional o publicitari en diverses campanyes, tot complementant el producte amb alguna idea relacionada amb la química. Es pot trobar un exemple al Racó Català, on s’anuncia que “Com cada Sant Jordi, la Fundació puntCAT llança la seva promoció anual del domini .CAT mitjançant un joc divulgatiu. Aquest any la temàtica del joc és la química, per commemorar l’Any Internacional de la Química; per aconseguir el descompte cal respondre un breu qüestionari i encertar un mínim de 4 preguntes de 5 sobre química.

Hi ha temps fins el 31 de maig per participar-hi i, en guanyar, el jugador s’endurà un descompte per registrar o renovar un domini .cat a meitat de preu. Després del termini de la promoció, però, l’aplicació seguirà activa a la xarxa per poder-hi jugar.

Així doncs, el joc, que porta com a eslogan “La química és tan necessària per a la vida com el drac ho és per a Sant Jordi”, anima a llicenciar-se en química internàutica i fins i tot dóna a conèixer algunes eines d’ajuda química. Un joc que, tal i com es diu a la pàgina, vol promoure l’interès per la química entre les persones amigues i usuàries de .cat de forma entretinguda i divertida.

Una iniciativa curiosa i interessant per fer arribar la química a un públic ampli. Ja es pot consultar, doncs, la Química de puntcat, i participar-hi!