23a Foto Química de la Setmana

Posted on 05/06/2011 per

0


Tal i com vàrem comentar a l’entrada d’aquest mateix bloc, el passat dilluns 30 de maig, uns 200 químics catalans vàrem ésser convidats al Palau del Parlament de Catalunya per tal d’assistir a l’acte institucional de celebració de l’Any Internacional de la Química (AIQ2011).

De l’acte, organitzat per la SCQ i la Comissió Catalana de Coordinació de l’AIQ2011, en va sorgir una declaració que, abans d’ahir, dijous 2 de juny, es va llegir al Parlament de Catalunya i va ésser signada per tots els grups parlamentaris. Es tracta d’una declaració de suport a la celebració de l’Any Internacional de la Química i als objectius que es proposa. Tal declaració va ésser publicada ahir mateix a aquest bloc.

Per aquest motiu els químics i químiques catalans estem d’enhorabona. Per tant la Foto Química d’aquesta Setmana fa referència a l’acte del passat dilluns al Palau del Parlament de Catalunya.