XXVII Reunió de la XRQTC

Posted on 22/06/2011 per

0


Els dies 21 i 22 de juny s’ha dut a terme la XXVII reunió de la Xarxa de Referència en Química Teòrica i Computacional. Aquest any acollia l’esdeveniment l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), a Tarragona.

Amb una alçada de 10 metres i feta de fibra de vidre, l’estàtua del Mazinger-Z ubicada a la població de Cabra del Camp (Alt Camp-Camp de Tarragona) era el símbol de la trobada, per la seva semblança amb la lletra ѱ, molt utilitzada i coneguda pels químics teòrics.

La Xarxa agrupa més de 200 investigadors, i organitza una trobada anual per tal d’intercanviar idees entre els diferents grups i donar a conèixer la recerca que s’hi desenvolupa. Un total de 4 conferències plenàries, 4 conferències convidades i una sèrie de comunicacions orals presentades per membres dels diversos grups de recerca que pertanyen a la Xarxa formaven el programa d’enguany.

Posted in: Notícies