Joves i experiments

Posted on 28/06/2011 per

0


Un interessant projecte que Recerca en Acció està desenvolupant actualment a la seva pàgina és X(p)rimenta la ciència més jove. Aquest portal ha començat ja a publicar els vídeos dels experiments creats per nens i joves, de primària a batxillerat, i que han merescut una distinció dins la iniciativa X(p)rimenta.  X(p)rimenta es va iniciar a l’octubre de 2010, estava organitzat conjuntament per Recerca en Acció i per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i va rebre un total de 113 vídeos.

Fins el 15 de juliol s’aniran publicant gradualment un total de 34 vídeos dels experiments seleccionats, els quals il·lustren un principi científic. Els vídeos engloben gran varietat de temes interessants, amb la intenció de servir d’exemple a tot aquell que vulgui experimentar la ciència amb mitjans senzills. Determinació del PH amb col llombarda, Llum i colors o Fem ploure són alguns dels títols que encapçalen els vídeos. Una oportunitat per constatar la proximitat de la ciència i conèixer curiositats científiques.