Menjar imprès. Més innovació en l’àmbit de la química de la cuina

Posted on 11/10/2011 per

0


Miquel Duran, investigador i professor al Departament de Química a la Universitat de Girona, escriu una entrada al seu bloc fent referència a una altra curiosa relació entre la química i la cuina. Es tracta de la tinta comestible per imprimir sobre els aliments, mitjançant una impresora 3D. Ell ho descobreix a FastCompany un interessant post titulat Ramen by HP? The Wild Possibilities Of Printing Food.

D’aquesta manera, es podrien elaborar galetes amb el logo de l’Any Internacional de la Química, per exemple. I no només es tracta de decoració i disseny, sinó també de noves combinacions de gustos i aromes, de textures i colors.

Tot plegat forma part del projecte Fab@home per fabricar tota mena de coses fent servir dispositius open-source.

Més informació al post de @miquelduran.

Posted in: Alimentació