Visita d’estudiants de Química alemanys a Girona

Posted on 02/06/2011 per

0


Ahir, dimecres 1 de juny, uns grup d’estudiants d’alemanya, acompanyats pels seus professors, varen venir a visitar el Departament de Química de la Facultat de Ciències de la UdG.

Façana exterior de la Facultat de Ciències de la UdG, 01/06/11.

Els estudiants, de l’Institut Einstein de Rheda-Wiedenbrück (Renania-Westfalia, Alemanya) i alguns de la carrera de química a la universitat, varen poder gaudir d’una primera recepció a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències on el professor del Departament de Química Lluís Blancafort els va fer una breu explicació en alemany sobre la docència i la recerca al nostre Departament.

Després d’oferir un esmorzar als estudiants i professors visitants, vàrem acabar amb una visita guiada pels laboratoris de recerca del Departament de Química.

Aquests estudiants i els seus professors estan allotjats a Palamós (del dia 30 de maig fins demà, 3 de juny, que tronaran a casa) i durant aquests dies han pogut visitar altres realitats del nostre país, entre elles la Química a la Universitat de Girona.