Itinerari Químic per Girona al mNACTEC

Posted on 15/06/2011 per

1


El passat dijous 9 de juny es va presentar al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa, mNACTEC, el llibre “Passeig per l’invisible, itinerari químic per Girona”. La presentació forma part del Cicle de literatura Científica que enguany està dedicat a la divulgació de la química.

La sala diesel del museu va acollir la presentació, que es va iniciar amb la introducció al llibre i al seu autor per part del Sr.Joan Muñoz, cap de l’àrea de difusió del mNACTEC.

En la presentació es va fer un recorregut virtual per la ciutat de Girona de la mà de la química, recorrent els onze punts de l’itinerari: des de la muralla als quatre cantons, tot per descobrir allò que és invisible als nostres ulls perquè és tan petit que no ho podem veure.

La versió paper -ISBN 8484961478- i la versió digital www.itinerariquimic.cat van compartir protagonisme per igual, però la versió en realitat augmentada per a smartphone fent servir l’aplicatiu layar va despertar molt interès entre els assistents.

Al final es va proposar una visita a la ciutat de Girona per realitzar l’itinerari químic per a tots els amics del mNACTEC que ho desitgin.